Home » Новини » Дитячий проєкт за підтримки World Vision

Дитячий проєкт за підтримки World Vision

🔵 Вчора запустили черговий дитячий проект – центр освіти та спілкування у румунському місті Римніку Вилча для наших українських діток від організації World Vision (дуже хочу, щоб ця організація почала працювати і в нашій в області)
🟡  У цих малюнках.. душа наших дітей. Однозначно, діти розуміють, кому вони завдячують життям.. Однозначно, воїн ЗСУ – це вже жива легенда.. Але й малюнок у центрі теж багато про що говорить.., як і моя розмова вчора з хлопчиком з Мелітополя…
🔵 Ми почали цей проєкт напередодні Різдва, його зазвичай зустрічають удома і чекають на диво! Багато наших дітей зараз не вдома, у багатьох його просто вже немає і ви не уявляєте як це – чути від цілком собі симпатичного і доглянутого 5-річного хлопця – будиночок був і тут раз … і будиночка немає. І як знаходити слова для продовження розмови з ним..
🔵Для мене цей рік, як, напевно, як і для багатьох українців, закінчиться лише у день нашої перемоги!
🟡Цієї ночі перше, що треба зробити – віддати повагу та пам’ять тим, хто вже ніколи не зможе сісти за новорічний сімейний чи дружній стіл. Висловити нескінченну подяку нашим захисникам та захисницям, які зустрічають свята зі зброєю. І подякувати всім, хто допоміг і допомагає нашій країні вижити та відстояти свою свободу!
🔵🟡Одне в нас на всіх бажання-закінчити для України цей довгий рік перемогою і хай буде ТАК!
P.s. Підписуюсь під кожним словом 7-річної Каті
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь