Home » Новини » Черговий автомобіль для РЛП Тилігульський

Черговий автомобіль для РЛП Тилігульський

Ідея придбати черговий автомобіль для РЛП Тилігульський нова і дивовижна. І автомобіль є, і гроші екофонду теж є куди витрачати. Тилігул у сьогоднішніх умовах може стати однією з небагатьох локацій для відпочинку жителів та гостей півдня України.
На першому ж засіданні постійної комісії з питань екології передбачливо було прийнято рекомендацію щодо ремонту дороги до парку. Минуло кілька років, і результатом нашої рекомендації стане чудова дорога на Тилігул.
Гроші треба витрачати на розвиток парку, на візит-центр, на оснащені та цікаві екодоріжки, на обладнання зон відпочинку для дітей та дорослих, на організацію маленького контактного зоопарку, встановлення нормальної системи збору сміття врешті-решт, але не на черговий автомобіль, хоч і зручний для парку з погляду технічних характеристик.
Я не можу сказати, що у мене немає претензій до роботи минулого керівництва – це окрема розмова, і про придбаний без аналізу технічних характеристик існуючий автомобіль, і трактор, який успішно приходить у непридатність, і, звичайно ж, кілька разів витрачені десятки, якщо не сотні, тисяч гривень на проєктну документацію парку, яка кінцевого результату не має. До речі, і питання з межами парку досі не вирішене, а воно важливе.
Вчора й сьогодні плідно спілкувалася з першим заступником очільника ОВА – Георгієм Решетіловим, першим заступником голови облради – Табунщиком Антоном, керівником управління екології області – Олександрою Єфименко, керівником парку – Олександром Дьяченко.
Загалом, у п’ятницю 12.05.23р. о 10-00 планується позапланове засідання постійної комісії. І хоча рекомендація щодо ідеї придбання автомобіля буде носити дорадчий характер, виходячи із відомої постанови 252 КМУ від 11.03.22 року, вона буде.

Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь