🔵 Місяць.. ще тількі місяць. А день за сто.
Вибух- нема сумніву, що це війна – діти – діло – друзі – молитовник. Прибирання в сховище – пляшки – мішки пляшок – гвінтокрил над автівкою , що супроводжує тебе до музучилища. Постріли , ще постріли – дежавю, це вже Було.. вибухи – у підвал вдома, спимо сидячи, потім в сховище на дошках , але робимо з друзями і там шератон для дітей.
🟡 Що далі? Пісок для блок постів – блоки для блок постів – танк біля дому – скло на дворі , шматок заліза там же, діра в автівці сусіда – дика лють, жах, та вдячність Всесвіту , що там не було твоіх дітей.. Пошук – пошук – пошук – машин – маніпуляторів – тралів – ліків – продуктів – няшек для ЗСУ – донаторів. Друзі – друзі – друзі!!
🔵 Вийшло завезти продукти до ЗСУ- прекрасно, молоко нужденним – ще краще ..Гумка, ліки – в Миколаїв – в ОДА – в Червоний Хрест – до ЗСУ, до ТрО.
🟡 Так, сьогодні 9 днів, як я в дорозі. Причина банальна- нам потрібні донати – все, що завозиться в Миколаїв має свою вартість – або 100 відсоткову, або оплата палива, роботи водіїв. Жодної бюджетної копійки особисто мною витрачено не було, бо їх і не було взагалі. Сьогодні в Одесу, потім в Миколаїв приїдуть балаклави, завтра-плитоноски, післязавтра – шість палетів реанімаційних ліків для обласної лікарні. Сподіваюсь, невдовзі- цифровий мобільний рентген-аппарат для військового шпиталю. Я колядую , де тільки можу! А ще нам потрібні шляхи, засоби та місця для евакуації для жінок та дітей. Це наш генофонд, а мета рашистів зрозуміла-знищення українців.
🟡 В мене вже 29 днів хворі очі.. і чим би я не лікувала їх- вони запухлі та хворі.. я не знаю, може від того, що цілодобово в мережі шукаєш те, що потрібно і за кермом сотні кілометрів, а може від того, що очі жахаються від того, що розуміють…
🔵🟡 Але кожен Божий День наближає нас до Перемоги! Бо кожен з нас робить ії власними руками.
Слава народу Україні, Слава ЗСУ! 🇺🇦
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь