❗️Минулого тижня публікувала пост про своє інтерв’ю на французькому каналі ТF 1. Серед вподобаєк допису було одне «ха-ха». Від нашого співмешканця..
🔵 Я не знаю, що так усміхнуло чоловіка в моїх словах – може, що домівка моїх друзів більше не існує, може , що 9 городян вийшли за хлібом того дня в останній раз.. Може, мої звернення до французьского народу з проханням виходити на вулиці і вимагати від керівництва всіх держав світу допомагати Україні, закрити небо над Україною ..не знаю.
🟡 Але чітко розумію, що про те, що росія коїть страшенні злочини в Україні має знати кожен у світі. Гучно знати! Бо повсякденне мирне жіття нівелює у свідомості людей будь-які заяви політиків. Люди світу повині чути з кожної праски про те, що відбувається в нас. Вони повині відчути те, що криваве божевілля однієї країни може дійти до кожного з них та перегорнути, закреслити їх життя. Люди повинні відчути небезпеку «повітряної тривоги» у всьому світі. З усього світу до росіі повинен йти сигнал презирства. А до України – допомога.
🔵 За ці три тижня життя моєї родини , родин моїх близьких змінюється зі швидкістю світла. Від будівництва блок-постів, організації підвозу безкоштовного молока для нужденних, завозу до гуманітарних складів медикаментів та продуктів до намагання налагодити поставки того, що нашим захисникам потрібно завжди -необхідне обладнення особистого захисту та обладнення для розвідки.
🟡 Вважаю, що нам потрібно максимально вкластися у допомогу армії. Обладнання захисту – коштовні речі, особливо в період, коли єдине джерело існування більшості українців – власні заощадження або те, що заробляє твоя дитина. Система державних закупівель інертна. А захист наших бійців потрібен на вчора.
🔵🟡 Тому, працюю наразі на цією темою, а до 36-Ї бригади відправляється така іграшка. Дякую захисникам України!
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь