Сьогодні мене, як обласного депутата від партії «Європейська Солідарність» запросили на підняття державного Прапора України в День Єдності.
Не впевнена, що буду мати честь сказати щось з трибуни, але напишу.
Лідер нашої партії – Петро Олексійович Порошенко, скількі я цікавлюся політикою і це є причиною того, що я саме в ЄС , закликає всі політичні сили до єдності заради інтересів України. В 2014-му йому вдалося згуртувати в Конституційну більшість 5 політичних партій і , по суті, зберегти країну. З 2019 року, з моменту сумнозвісного стадіону Порошенко завжди дає владі можливість зрозуміти, что політика «чем хуже, тем лучше»- це не про ЄС. Гірше, на жаль, робиться. Бо основна помилка майже всіх часів незалежності – політичні чвари, а не здоровий глузд заради цілісності та розвитку України.
Зараз непростий час. Час, якій вимагає від всіх припинити чвари, припинити безпідставне переслідування опозиції і, таким чином, не повторювати історичних помилок. Зараз час, коли треба, як казав Петлюра,- «як один чоловік стати плечем до плеча на оборону рідного края від ворогів наших».
Я сподіваюсь, Єдність не буде бутафорською.. А патріотизм нашим дітям буде демонструвати наше суспільство.
Бо вчора мені на сесії було паскудно.
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь