☝️ Звинуватити у державній зраді Петра Порошенка, який протягом п’яти років очолював спротив російській агресії, – це саме той крок Зеленського, якому тихо аплодують в Кремлі.
❗️Переслідування патріотів і опозиції – частина плану Зеленського з побудови в Україні авторитарного режиму на зразок Білорусі та Росії.
❗️Усі ці плани несумісні з головним – закріпленим в Конституції України та підтриманим абсолютною більшістю українців шляхом України до вступу до ЄС і НАТО. Авторитарна країна ніколи не стане частиною Євросоюзу та НАТО, і це загрожує поверненням України у сферу впливу Росії.
❗️Йдеться наразі не про захист Порошенка, а про захист демократії в Україні, що має стати спільною справою опозиційних сил і громадянського суспільства.
❗️Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це – комплекс його власної президентської меншовартості та типовий приступ політичної параної, яку у нікчеми Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника.
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь