🟣 Людство мандрує споконвіку. Спочатку в пошуках харчування, потім у пошуках вражень.
Дійсно, в житті, враження – це основне, за що чіпляється наша пам’ять, основне, що спонукає нас знов і знов підніматися з диванів, йти пішки, сідати в автівку, автобус, літак. Щоб побачити… Море, гори, скелі та степ, водоспади та неймовірні будівлі, а може просто пройти туристичною стежкою й подихати свіжим лісовим повітрям, навіть, випити крафтового вина та з’їсти шматочок сиру, або французьку, але таку по-українськи смачну устрицю😊
А потім згадувати ці прекрасні моменти у колі сім’ї та друзів.
🟣 Туризм Миколаївщини буде розвиватися, бо я бачу, як всю область завзято досліджує управління туризму та курортівTatiana Volynets, бачу які яскраві та рівневі заходи робить Світлана Орещак, бачу старійшину туризму області Виталий Филин, якому вистачає наснаги, щоб знайомити наших дітей з Миколаївщиною, неймовірну та фантастично цікаву Тетяна Чичкалюк , дивлюся супер класну «турбабцю» Александр Максименко.
Бачу, як на захист наших перлин стають люди, і за це всім нізький уклін Михайло Талпа, Олег Кравець, Микита Плєханов, Інна Тимченко, Шполянський Ілля, Олег Деркач, Владислав Артамонов та інші. Бачу, що мої колегі з профільної комісії Алена Карая, Игорь Савченко, Александр Валентинович, Владислав Мартиченко, Andrej Golovchanskij, Юрій Єліневський, та й загалом депутатський корпус, налаштовані на розвиток наших регіональних ландшафтних парків, природних заповідників в обласного туризму.
🔵🟡 Сподіваюсь, ми знайдемо правильні шляхи розвитку туризму області , і при цьому збережемо ту природню красу, що подарував Миколаївщині Всесвіт.
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь