🟠 Що сьогодні зроблено:
🟣 1.Передано новеньку дизельну білявку РЛП «Кінбурська коса». Сподіваюсь, що якісне підвищення матеріально-технічної бази наших регіональних парків дозволить забезпечити якісний моніторинг виконання Закону України «Про ПЗФ»
🟣 2.На координаційній раді проголосовано за перерозподіл коштів обласного цільового фонду охорони навколишнього природного середовища з фінансування «календариків» на фінансування заходу, який, я сподіваюсь, надасть поштовх розвитку виноградарства та розвитку food-туризму Миколаївської області.
🟣 3.Обговорено технічні питання засадження парку «Нескорених» у м.Нова Одеса, та відновлення зелених насаджень районів і РЛП Миколаївської області.
🟣 4.Обговорено технічні питання щодо фінансування многостраждального бювету в Мигії. Моя суб’єктивна думка – це жах, яка інертна система. З 2013 року тягнеться ця історія, але, напевно, це фішка нашої каденціі – знаходити скелети у шафі та займатися їх реанімацією.
🔵🟡 5.Неочікувано отримано відзнаку з нагоди 30-річчя незалежності України. Вважаю, що вона – це відзнака роботи всієї комісіі, ми всі маємо свої думки відносно кожного питання, але у посвідчені треба дописати ще 6 прізвищ моїх колег з комісії: Ігор Савченко, Альона Карая,Владислав Мартиченко, Андрій Головчанський, Олександр Єліневський, Юрій Юрьєвич, бо рішення приймаємо колегіально і, що важливо, виважено й на користь мешканців області та міста.
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь