🔵 Толерантний ФБ забанив мене на 48 годин за “любов” до держави-вбивці… І я не розумію, чому затикають рота там, де треба давати кричати на весь світ. У нас гинуть люди та діти.. Їх безжалісно розстрілює російське убожище..
🟡 Діти .. Я не знаю, як нам жити після фото очаківськоі дитини, яка заснула вічним сном у себе вдома завдяки нелюдям, які розбили її дім, її життя.. Але живемо .. , бо є ще наші діти і треба, щоб вони були здорові та в безпеці.
🔵 В житті до 24.02.22р. я познайомилася з вихованцями та керівництвом нашого обласного інтернату . Це не зовсім моя зона відповідальності була, як депутата, але я читаю Марію Дорохіну, та знаю, що вона пише про дуже складні та болючи проблеми. Якось так відбулося, що на тлі моєі маленької участі в вирішенні долі чотирьох дітей, я побачила, наскількі багато є питань від матеріальних до моральних, духовних у наших вихованців інтернатів.
🟡 Звісно, ти починаєш з малого – то завезеш фруктів, то організуєш похід дітям в кіно, то просто посидиш поряд з дитиною, потримаєш за руку, щось скажешь.. Що , можливо, буде їй до душі ..
Але настала війна.. Дика і безжалісна..
Слава Богу, що ці діти зараз у безпеці..
Але їм і зараз потрібна увага..
🔵 Насправді, це допис вдячності.. Вдячності вихователям, які з дітьми зараз , вічна та світла пам’ять тим , хто за те, щоб діти були в безпеці, віддав жіття.. Вдячність моїй подрузі Ya Na, яка зі своєю громадою маленького міста Пфорцхайм майже з перших днів війни фізично були і є за тисячі кілометрів, але душею поряд із нашим містом із допомогою у вирішенні багатьох питань. Вдячність одному з керівників німецької філії міжнародної конфедерації благодійних католицьких організацій Caritas пану Лемке за те, що після всього лиш однієї зустрічі і прохання допомогти, через чотири тижні зібрав разом з громадою міста Пфорцхайм для наших дітей більше 20 тонн продуктів харчування, засобів гігієни, нового одягу, іграшок, навіть гриль привезли))
🟡 Це тільки для дітей. Ще був вантаж для дорослих, але це інший допис вдячності буде.
🔵 🟡 Ніщо не є більш цінним, ніж посмішка дитини. Живої, здорової , щасливої дитини, яка живе під мирним небом..
Хай всі ті, хто допомагає нашим дітям посміхатися, будуть благословенні.
А покидьки, що не дають нашим дітям жити в мирі і спокої, хай згинуть з ганьбою до сьомого коліна..
P.s. Сподіваюсь, мене знову ФБ не заблокує.. за відсутність толерантності до вбивць..Хоча аккаунт мій досі обмежен
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь