🔵 Останнім часом час чомусь стискається і його реально не вистачає на дописи. Але декілька днів тому мені скинули фото, які у зайвий раз підтвердили життєву теорію про кола від камінчика, який кидають у воду. Коли ти маєшь мету допомогти, то буває так, що допомога таки доходить до адресата, навіть, коли й не планувалося заздалегідь.
🟡 Півтора місяця тому завдяки чудовій людині Larisa Larisa було проведено благодійний захід для політикуму та бізнесу регіону Вилча у Румунії задля допомоги Україні, на якому я мала виступ та познайомилася з сенатором Claudia Mihaela Banu. Це мудра жінка -політик з залізним характером та теплою, щирою душею, політичні ініціативи якої мені теж цікаві до речі. На заході були присутні й керівництво великого відомого у Румунії підприємства – DIANA. Після заходу та нашого спілкування підприємство направило 15 тис. пакетів продуктової допомоги до України у місто Чернівці, які були запаковани невтомними руками українських жінок. Більше як три тижні тривало пакування з 7-ї ранку кожного дня.
🔵 Ми багато розповідали, про те, як живе зараз Миколаївщина і дуже просили , щоб частина допомоги була направлена й до Миколаївської області. І декілька днів тому мені надіслали фото з Нового Буга з тими наборами, які були запаковані саме у Вилчі.
🟡 Мораль цього допису така – де б Ви не були, розповідайте. Розповідайте людям про всі жахи 21-го століття, з якими зіткнулася страна у центрі Європи. Просіть і дякуйте! Просіть і дякуйте за підтримку України , кожен на своєму рівні: продукти , ліки, одяг, зброя. Просіть, показуйте фото, публікуйте відео, бо мирне життя воно.. воно егоїстичне у своєму почутті безпеки.. і це без образ. 24 лютого показало, що ліки від божевільних амбіцій – тільки ЗСУ зі зброєю та суспільна щира велика допомога!
🔵🟡 І так, кидайте камінчики добра.. коло дійде до адресата! Дякуємо всім, хто допомагає і працюємо далі😇🇺🇦
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь