🟠 Краще один раз побачити своїми очима, правильно? Юля Макарова
🟠 Резонансна частина КНП «Обласний дитячий центр медичної реабілітації» (санаторій Дубки), яка рішенням сесії МОР від 24.11.2021 передана КНП « Миколаївська обласна дитяча лікарня»
🟠 Перше – сумне місце( кладовище) знаходиться за з/Д полотном на відстані більш 800 метрів та за зеленими насадженнями. Не будуть діти травмовані, ні видом на дворі, ні видом з вікон.
🟠 Друге – реабілітація проводилась діткам з захворюванням на туберкульоз в неактивній формі. І майте на увазі, що такі є в нас відповідні відомства, які перевіряють медзаклади.
🔵🟡 Третє – шановна наша громадо! Якщо після цього фоторепортажу хтось ще скаже, що хай стоїть ще роки не просто будівля, а ВІДРЕМОНТОВАНА будівля, з обладнанням на МІЛЬОНИ … то.. ця людина просто не цінує кошти платників податків!
P.s. Приїхали ми з пані Олександрою Єфименко сюди, думаючи, що тут вовки воють..
Вовків не побачили, познайомилися з колективом, якій дуже скучив за роботою, пані Ірина – сестра-господарка так сумлінно нам показувала всі приміщення, все збережено в такій чистоті та гарному стані, що ми просто були здивовані, наскільки люблячи свою справу люди тут працюють. Дивіться, друзі!
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь