🟠 Сесія проходить в антагонізмі зі зв’язком))
🟠 Але бюджетні питання, пов’язані з перерозподілом фінансів задля боротьби з COVID-19 проголосовано.
🟠 Щодо передачі Дубків – я що мала зробити, як депутат- зробила. Зробила звернення ще в жовтні, запропонувала розіслати порівнювальну інформацію щодо Статуту, задала питання, які не висвітлені в публічному просторі. До речі, дякую пану Пліткіну та Ірині Шабільяновій за змістовний доклад.
🟠 Щодо питань про поточний ремонт – приміщення знаходиться в задовільному стані, через тиждень після передачі планується почати роботу ( відповідь на сесії пана Пліткіна)
🟠 Щодо скорочення персоналу та ФЗП – весь штат диспансеру переходить до штату обласної клінічної лікарні з відповідним фінансуванням ФЗП з коштів НСЗУ. ( відповідь пана Пліткіна)
🟠 Щодо санстану після специфічного профілю приміщення- слухайте відповідь голови профільної комісіі та можна зробити запит щодо висновку Держспоживслужби.
Щодо голосування по іншим питанням, якщо чесно, я б внесла зміни в регламент та Переходні положення      (може я не зовсім правильно трактую ст. 69 Регламента), на фракції прийняли рішення – голосувати за перерозподіл бюджету та за питання, пов’язані з COVID-19. ( до речі, наша каденція виділила на заходи, пов’язані з пандемією рішенням 8-ї сесії 90 млн.грн.)
Багато інформації з приводу передачі Дубків тут:
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь