🟠 24.11.21р. заплановано проведення восьмої позачергової сесії VIII-го скликання Миколаївської обласної ради. В порядку денному сесії є пункти № 2 , 3 про передачу в оперативне управління КНП «Миколаївська обласна дитячої лікарня» МОР нерухомого майна (цілісного майнового комплексу колишнього Миколаївського обласного дитячого туберкульозного санаторію «Дубки»).
🟠 На минулій сесії питання не отримало більшості голосів. Потім була якась незрозумілість у ЗМІ . Ми довго обговорювали з колегами можливість різних варіантів результату цієї передачі, і щоб визначитися з відношенням до питання, я зробила як завжди, коли мені потрібна інформація – депутатське звернення. Дякую за допомогу Yaroslav Indikov, він був більше в темі. Фото відповіді додаю, читайте, робіть висновки.
🟠 Далі, оскільки депутатів цікавило , що станеться з іншим об’єктом – санаторієм «Південний», коли пройде роз’єднання , мною було задано відповідне питання керуючому апарату обласної ради Лаборткаві Т.С. та голові облради. Приміщення санаторію залишається у комунальній власності, за кошти інвестора планується провести ремонтні роботи, призначення змінюватися не буде.
Р.s. Плюс дізналася для себе цікаву інформацію – виявляється туберкульозним хворим, що дорослим, що дітям показано амбулаторне лікування. І профільний інтернат у с.Мішкове-Погорелове не довантажено.
🔵🟡 Так що, бережіть себе, пийте вітаміни, бо держава туберкульоз лікує вдома.
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь