Home » Новини » Фест у Коблево

Фест у Коблево

🟠 Fest👻
Обласна рада своїм рішенням згідно рекомендацій обласної постійної комісії з питань екології, охорони довкілля, раціонального природокористування , туризму та рекреаціі надала с. Коблево статус місцевого курорту. Звісно, було і буде ще багато сарказму. Але мета повина бути трошки занадто амбітною, щоб задати рівень. Мені здається, ми намагаємось робити область краще!
🟠 У 2016-му ГО «Успішне місто Миколаїв», лідером якої я є , організувала на волонтерських засадах разом із мерією міста та івент-агентством Be Happy (Лариса Ярова, як учасник ГО), й провела 2 досить масштабних захода : міжнародний інвестфорум “WMFORUM 2016” та концерт гурту “Океан Ельзи”, тому моя думка відносно організації Koblevo Freedom Fest, не сама дилетантська. Організатори, сподіваюсь, відреагують на поради та виправлять недоліки.
❗️Недостатність реклами в містах області, та у самому Миколаєві . Люди повинні знати про захід, мати бажання їхати перш за все на фест, а не просто відпочити в Коблево, а потім, краєм вуха почути, що десь там грає гучно музика та прийти подивитися захід. Так, Tatiana Volynets, фест треба «качати», інакше саме розуміння значення заходу для області перетворюється із реально масштабного і класного проєкту, який представлен у програмі розвитку туризму та фінансується обласним бюджетом у якості туристичного магніту, на просто класний містечковий концерт.
Для порівняння, квітки на AtlasWeekend 2021 у мене вже є, а ще далеко не липень, а далі піде бронювання готелю та інша економіка, яка повинна потім знайти відображення у бюджеті області у вигляді додаткових податкових надходжень і в нашому випадку, також.
❗️Насправді, зі смаком підібрани виступи. Яскравою частиною феста вчора було файєр-шоу. Глядачів уже було досить багато, а оскільки шоу проходило із зрозумілих причин не на сцені, побачити саме шоу пересічним громадянам було важко. Думаю, це легко виправити наступного разу- просто вивести відео на монітори.
❗️У словосполученні пересічні громадяни є трошки сарказму, бо кращими глядачами у перших рядах були представники Національної поліції України, які, на мій погляд, були настільки в захваті від шоу, що трошки забули про свої обов’язки. Якщо ми будемо й далі проводити такі масштабні заходи, потрібно більшу увагу приділяти безпеці та охороні правопорядку.
❗️І саме головне – я не розділяю громадян своєї держави на україномовних та іншомовних. Але, держава, гілкою якої є ОДА , як один з організатор заходу, має підтримувати розвиток мови, мотивувати громаду півдня України розмовляти державною мовою, тож МС повинен вести увесь захід виключно державною мовою!🇺🇦
🔵😊 Кращі емоції пов’язані з сонцем, вітром та морем!
Нам нелегко буде підніматися на кожну сходинку світової якості послуг . Але все у наших руках!
Тож нехай українці та наші гості отримають найкращі емоції на Миколаївщині! 🇺🇦
Follow Sofiia Riazhskykh:
Latest posts from

Залишити відповідь